CIRCULAIRE INNOVATORS

Dutch Circular Textile Valley vindt en verbindt bedrijven die zich inzetten voor een circulaire textielindustrie. Ben jij een innovator die de mode- en textielindustrie helpt circulair te worden? Meld je aan!

Op zoek naar een lijst met innovatieve circulaire modemerken, textielproducenten en recyclers? Kijk hieronder!

CIRCULAIRE INNOVATORS

HOE KUNNEN WE JE HELPEN

- Gratis ondersteuning op maat
- Toegang tot investeerders
- Ondersteuning bij operationele en marketingstrategie
- Propositie validatie en  klantenbinding
- Netwerk van merken, wetenschappers en experts
- Pilot ontwikkeling
DCTV heeft bijgedragen aan de laatste stappen om een pay-per-use platform te kunnenlanceren. Zij kijken ook naar de mogelijkheden om de kennis en data van een circulairverdienmodel te kunnen delen met het netwerk.
Elisa Jansen
Lena Library
Het ontstaan van DCTV en het investerings klaar maken
van SaXcell ging hand in hand. DCTV is hierbij betrokken geweest. Daarna hebben we samen gekeken naar de mogelijkheden voor financiering onder andere welke mogelijkheden beschikbaar zijn om het ondernemersrisico gedeeltelijk af te dekken.
Gerrit Bouwhuis
SaXcell

CIRCULAIRE INNOVATIE IN DE HELE KETEN

Innovatie vindt plaats in de hele textielketen. Van grondstof tot distributie. Dutch Circular Textile Valley werkt daarom samen met bio-based materialen & leer alternatieven, nieuwe verdienmodellen, productie, recycling, platform, ondersteunende innovatie, merk of ontwerper.

DATABASE CIRCULAIRE TEXTIEL BEDRIJVEN

Dutch Circular Textile Valley werkt aan een actueel overzicht van alle Nederlandse bedrijven die bijdragen aan circulair textiel en circulaire mode. Filter op de verschillende categorieën voor elk deel van de keten. Wil jij er ook tussen? Stuur ons een mailtje.

Heb jij een Nederlands
bedrijf in de circulaire
textiel- en modemarkt?

En kan je ondersteuning gebruiken om je bedrijf te versnellen?